Page content

Puppy-love

puppy-love

Puppy-love, wie kent dat ‘speciale’ gevoel nou niet?. Een mengeling van liefde op het eerste gezicht, ontroering, intense bewondering bij het zien van een puppy 😉 Puppies hebben in de beleving van de meeste mensen een hoge aaibaarheidsfactor en worden ‘schattig’ genoemd.                                                                                                                           

Power to the puppies

Iemand die met een puppy op de arm op straat loopt krijgt in de meeste gevallen veel aandacht van het publiek. Neem een proef op de som en kijk eens wat er gebeurt wanneer iemand met een puppy op straat loopt. De ‘puppy baasjes’ worden op straat aangesproken door kinderen, bejaarden, vrouwen, mannen van alle leeftijden. Ik heb er zelfs een sport van gemaakt om tijdens het doen van mijn dagelijkse boodschappen, mensen met puppies te observeren. “Aaaah,…, oeoeh…., wat lief…., schattig…. zijn de kreten die je hoort van het publiek. Mag ik de puppy aaien?….. is een van de meest gestelde vragen aan ‘puppy baasjes’. Ben je eenzaam en wil je daarin verandering brengen?.  Neem een puppy in huis en het wordt voor jou onmogelijk om een eenzaam bestaan te leiden. Dat één ‘hulpeloze puppy’ zoveel positieve gevoelens bij mensen los kan maken noem ik ‘puppy power’.  

Comment Section

3 reacties op “Puppy-love


Door Siets op 9 februari 2013

Lieve Helene,

Mooie tekeningen en verhalen heb je weer op de site geplaatst. Je filmpje toverde een glimlach op mijn gezicht. Lekker rustgevende muziek ook. Ga zo door!

Liefs Siets


Door André op 9 februari 2013

Aaah, schattig.


Door Mila Bansid op 17 februari 2013

Hoi Helene, wat een mooie verhaal. En weer zo’n mooie tekening.

Gr. Mila

Plaats een reactie


*